Технички Преглед

Нашите станици за технички прегледи располагаат со најнова технологија која Ви нуди брз, целосен и сигурен сервис. Нашите клиенти и нивната сигурност се на прво место. Големиот број на возила кои секојдневно поминуваат во Нашите технички станици се Нашиот доказ за квалитет и услуга. Доверете ни го Вашето возило и Ние соодветно ќе се погрижиме за него.
 
Станица за технички преглед
Кисела Вода
Ул. Народни Херои бр.16 Скопје
Тел.: +389 2 2782 610
Моб.: +389 78 320 340

Станица за технички преглед
Карпош 4
Ул. Никола Парапунов бр.49 Скопје
Тел.: +389 2 3061 651
Моб.: +389 78 320 374