Ваучер

По повод 60 години јубилеј Попуст од 20%
 
Со овој ваучер добивате 20% на технички преглед во Нашите станици.
По испраќање на оваа апликација, ќе добиете е-маил со број на ваучер.
Истиот може да го отпечатите или да го покажете од својот мобилен телефон,
при следната регистрација на Вашето возило во станицата во која ќе вршите технички преглед.
 
Со добивање на овој ваучер се согласувам моите податоци да бидат искористени за добивање на промотивен материјали