ЗДРУЖЕНИЕ НА ВОЗАЧИ НА ГРАД СКОПЈЕ

                    Дозволете ние да бидеме правиот избор за Вашето возило и да Ви ја зголемиме безбедноста во сообраќајот.  Единствени сме во нашиот квалитет и технички услуги. Нашито големо искуство и  современи методи Ви ја даваат потребната сигурност на Вашето возило.Благодарение на стручно оспособените кадри, секој специјализиран за својата дејност Здружението е подготвено во секој момент да одговори на вашите барања и потреби.  
               
                Нашите 4 станици за технички прегледи располагаат со најнова технологија која Ви нуди брз, целосен и сигурен сервис. Нашите клинети и нивната сигурност се на прво место. Големиот број на возила кои секојдневно поминуваат во нашите технички станици се нашиот доказ за квалитет и услуга. Доверете  ни го вашето возило и ние соодветно ќе се погрижиме за него.